Geelikynnet Nastolassa

Geelikynsien suosio perustuu siihen, että ne näyttävät ja tuntuvat lähes samalta kuin luonnolliset kynnet, mutta eivät kuitenkaan vahingoita ollenkaan omaa kynttä. Ne ovat siistit ja tasapituiset eivätkä katkeile, lohkeile tai liuskoitu. Vain mielikuvitus on rajana koristelussa, mutta myös luonnollinen väri on mahdollinen. Eräs suosittu lakkaus on perinteinen ranskalainen. Malliksi voi valita ovaalin, suoran, suipon tai pyöreän muodon.

Kestävää kauneutta

Kun geelikynnet tehdään huolellisesti, ne kestävät ja pysyvät pitkään kauniina. Huoltoväli on yksilöllinen, sillä se riippuu muun muassa omien kynsien kasvutahdista, kotihoidosta ja siitä, miten paljon käsillä tehdään asioita. Joka tapauksessa kynsiä olisi hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät hyväkuntoisina ja kauniina. Keskimääräisesti kynnet pitäisi huollattaa 3-5 viikon välein.

Varaa aikasi hemmotteluun

Jos geelikynnet kiinnostavat sinua, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma aikasi - tai tiedustele lisää menetelmästä! Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiin.